Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Gebruik ook stalen velgen met zomerbanden in het voorjaar

Kies je voor stalen velgen met zomerbanden, of koop je toch liever lichtmetalen velgen? Vaak worden winterbanden gecombineerd met stalen velgen en zomerbanden met lichtmetalen velgen, maar je kunt er ook voor kiezen om stalen velgen met zomerbanden onder je auto te zetten. Als het dan weer tijd wordt om je banden te verwisselen, kun je gewoon je nieuwe winterbanden op je stalen velgen laten zetten. Je kunt voor alle merken terecht op autobandenmarkt.nl. Wat is jouw favoriete merk autobanden? Michelin, Continental of Bridgestone? Wij hebben ze allemaal uit voorraad leverbaar. Ook in de maat van de velg en band die op jouw auto zitten.

Stalen velgen met zomerbanden bestel je voordelig online

De juiste band en velg voor jouw automerk bestel je in onze online shop. Met onze zoekfunctie vind je snel de best passende banden voor jouw auto. Kies je favoriete autobanden uit ons brede assortiment. Bestellen kan 24 uur per dag en 7 dagen per week en we bezorgen gratis je nieuwe autobanden en velgen aan huis. Je kunt ook kiezen voor aflevering bij een van onze montagepartners bij jou in de buurt. Zij monteren je banden dan snel en vakkundig onder je auto voor een vaste lage prijs.