Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorbanden: Scooters / Brommers

Banden voor een scooter

Voor veel jonge mensen, is een eerste eigen scooter heel bijzonder. Je kan hem als vervoersmiddel gebruiken of in de zomer gewoon cruisen door de stad, zonder rijbewijs, echter wel met een bromfietscertificaat. Ook is het handig om met de scooter door het werkverkeer of de spits te manoeuvreren en niet bij elk stoplicht achteraan de file te moeten aansluiten. Een scooter is bewegelijk en daarom zijn goede banden van belang. Goedkope scooterbanden vindt u op autobandenmarkt.nl.

Scooter grip en rijcomfort

”scooter

Om een scooter of brommer niet uit de bocht te laten vliegen moeten de banden ook veel grip en zekerheid bieden in bochten. Ook natte wegen vormen een groot risico voor deze voertuigen. Hoe groter de scooter, hoe belangrijker het rijcomfort. Het is een hele lijst van criteria waaraan scooter- en bromfietsbanden moeten voldoen. De fabrikanten weten dit en letten bij de ontwikkeling van deze banden op de voorgeschreven kwaliteiten.
Autobandenmarkt.nl heeft een breed aanbod van hoogwaardige scooterbanden van vele merken, waaronder speciale Vespa-banden.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten