ico 020 8903697 ico

Motorbanden: Winterbanden

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Winterbanden voor motoren

Winterbanden zijn in de winter - met andere woorden van oktober tot Pasen - niet alleen een kwestie van veiligheid, ze zijn ook meer nodig en in sommige landen verplicht bij wet. Wie daar bij een ongeval op wegen die bedekt zijn met sneeuw betrokken is en geen winterbanden gebruikte, krijgt een deel van de schuld en loopt het risico dat de verzekering slechts een gedeelte van de schade betaalt. Dit geldt niet alleen voor auto's maar ook voor motorrijders. Zelfs als er voor sommige motoren geen winterbanden zijn - heeft de wet het laatste woord. autobandenmarkt.nl biedt een enorm assortiment van winterbanden voor motorfietsen.

Wie het hele jaar op een motor rijdt heeft winterbanden nodig

De meeste bandenfabrikanten zijn er zich van bewust dat een motor in de winter winterbanden nodig heeft. Maar vaak kunnen ze niet worden vergeleken met winterbanden voor auto's en dus zijn het in feite gewijzigde zomerbanden. Toch is zo’n winterband altijd nog beter dan een zomerband in het winterseizoen. Het rubbermengsel biedt namelijk meer grip bij lage temperaturen. Natuurlijk zijn er ook winterbanden voor motorfietsen, met speciale profielen of zelfs spijkers voor ijswegen. Bezoek autobandenmarkt.nl en vind daar de juiste winterband voor uw motor, want echte bikers reizen ook in de winter.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 17.06.2019 07:29