Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorcycle Winter tyres

Winterbanden voor motoren

Winterbanden zijn in de winter - met andere woorden van oktober tot Pasen - niet alleen een kwestie van veiligheid, ze zijn ook meer nodig en in sommige landen verplicht bij wet. Wie daar bij een ongeval op wegen die bedekt zijn met sneeuw betrokken is en geen winterbanden gebruikte, krijgt een deel van de schuld en loopt het risico dat de verzekering slechts een gedeelte van de schade betaalt. Dit geldt niet alleen voor auto's maar ook voor motorrijders. Zelfs als er voor sommige motoren geen winterbanden zijn - heeft de wet het laatste woord. Autobandenmarkt.nl biedt een enorm assortiment van winterbanden voor motorfietsen.

Wie het hele jaar op een motor rijdt heeft winterbanden nodig

De meeste bandenfabrikanten zijn er zich van bewust dat een motor in de winter winterbanden nodig heeft. Maar vaak kunnen ze niet worden vergeleken met winterbanden voor auto's en dus zijn het in feite gewijzigde zomerbanden. Toch is zo’n winterband altijd nog beter dan een zomerband in het winterseizoen. Het rubbermengsel biedt namelijk meer grip bij lage temperaturen. Natuurlijk zijn er ook winterbanden voor motorfietsen, met speciale profielen of zelfs spijkers voor ijswegen. Bezoek autobandenmarkt.nl en vind daar de juiste winterband voor uw motor, want echte bikers reizen ook in de winter.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten