Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Een handige velgen configurator

Banden voor uw auto verdienen de juiste velgen, en met onze handige velgen configurator is het nu makkelijker dan ooit om de juiste velgen te vinden. We hebben lichtmetalen velgen, ATS velgen maar ook gewone velgen voor vrijwel alle fabrikanten. In de velgen configurator op deze pagina begin je met het invullen van de juiste fabrikant. Hierna selecteert u het model van uw auto, of de auto waarvoor u velgen zoekt, gevolgd door het bouwjaar/type van de auto. De laatste stap is het selecteren van de serie/uitvoering van uw auto. Hierna wordt een overzicht getoond met alle beschikbare velgen voor uw auto.

U kunt alle gegevens die nodig zijn voor de velgen configurator vinden in het onderhoudsboekje van uw auto. Mocht u toch nog vragen hebben, maak dan gebruik van onze snelle en handige terugbelservice waar onze medewerkers u op weg kunnen helpen. Stop met zoeken en bestel je velgen nu online.

Velgen configurator van Europa's grootste online bandenhandelaar

Wacht niet langer met het bestellen van uw nieuwe velgen, onze handige velgen configurator zorgt ervoor dat u altijd de juiste velgen besteld. Toch nog aan het twijfelen? Met ons 30 dagen retourbeleid kan je de velgen altijd terugsturen. Naast het vinden van velgen in onze velgen configurator kunt u ook banden bestellen op autobandenmarkt.nl. Wij hebben banden van vrijwel elke fabrikant en leveren deze al vanaf 2 stuks gratis bij u thuis.

Met meer dan 1500 montagepartners verspreid over het hele land kunnen we u daarnaast ook helpen met het monteren van de banden op uw auto. Wacht niet langer met het bestellen van de juiste banden en velgen. Wist u dat lichtmetalen velgen zichzelf weer terugbetalen? Dankzij lichtmetalen velgen zal de warmteafvoer van uw banden beter zijn, wat bespaard op onderhoudskosten en ook voor de brandstofkosten is het beter om lichtmetalen velgen te bestellen aangezien ze de banden sparen. Wacht niet langer en bestel nu online.