Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Dunlop Zomerbanden

Dunlop zomerbanden, wanneer de prestatie telt

Dunlop staat nooit stil. Het is een bandenproducent waarbij veel getest wordt en dat is duidelijk te zien aan de betere prestaties die geleverd worden door de Dunlop zomerbanden, die elke generatie beter worden. De nadruk ligt op de prestaties die bij het seizoen passen. Voor de zomerbanden van Dunlop betekent dit dat er veel aandacht besteed is aan grip op droog en nat wegdek. Precies wat we in Nederland nodig hebben. Daar stoppen de ontwikkelingen van Dunlop uiteraard niet.

Dunlop zomerbanden, vooruitgang door innovatie

We verwachten veel van de grotere bandenproducenten, en Dunlop levert. Door een lagere rolweerstand valt het brandstofverbruik lager uit en dat betekent dat de kosten aan de pomp lager worden. De lagere geluidsemissie is een ander voordeel dat zich doet gelden: Het betekent concreet dat er tijdens het rijden minder geluid van de banden naar de auto komt. Dat is niet alleen praktisch tijdens het rijden van de langere afstanden, het is ook prettig wanneer je met een heel gezin in de auto zit en met elkaar wilt kunnen praten tijdens het rijden. Daarnaast draagt het sterk bij aan het comfort tijdens het rijden, zeker in combinatie met de wegligging van de Dunlop zomerbanden. Naast de extra groeven voor het afvoeren van overtollig water op de weg, is er ook gedacht aan het contact met de weg. Aangezien de Dunlop zomerbanden het enige contact bieden tussen de auto en het wegdek, is het belangrijk dat hier extra aandacht aan besteed is.

Sportieve Dunlop zomerbanden online bestellen

Ben je op zoek naar zomerbanden voor een meer sportieve rijstijl? Dan ben je bij Dunlop aan het goede adres. De Touch Technology van Dunlop voorziet de bestuurder van informatie over het contact met het wegdek. De sportievere banden van dit merk zijn overigens sterk in trek bij de mensen die wat actiever willen rijden. Het loopvlak is niet evenredig, het is asymmetrisch waardoor compleet nieuwe prestaties geleverd kunnen worden. De wangbescherming biedt extra zekerheid bij het bochtenwerk, maar ook bij stoepranden. Uiteraard zijn het niet uitsluitend deze Dunlop zomerbanden die goed scoren in de verschillende testen. De ADAC heeft de banden hoge scores gegeven en dat wekt direct het vertrouwen. Het wordt nog beter wanneer je de banden in onze winkel bestelt.

Dankzij de uitgebreide lijst met lokale servicepartners kun je direct de montage regelen, bij een gerenommeerde monteur die je direct kan vertellen wat de beste bandenspanning is voor de banden op jouw auto, voor de beste prestaties en de langste levensduur. Op autobandenmarkt.nl vind je aantrekkelijke prijzen en een breed aanbod aan verschillende banden voor jouw auto.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave