All Terrain banden

Bandensoort

Bandenmaat

/

MerkAll terrain banden, kwaliteit op de straat en ernaast

Er zijn veel verschillende soorten banden en het onderscheid is niet altijd even duidelijk. Er zijn banden voor zomerse omstandigheden en winterse omstandigheden, maar er zijn ook banden die speciaal ontwikkeld zijn voor het terrein waar zij op gebruikt worden. Wanneer er zomer- of winterbanden aangegeven worden, zijn dit banden die uitsluitend bedoeld zijn voor gebruik op de weg. Daar zijn zij op getest namelijk. Wil je echter banden hebben waarmee je op de straat kunt rijden, maar ook over zandterreinen kunt rijden, dan heb je all terrain banden nodig. Deze banden zijn getest op zanderige ondergrond en op wegdek, zodat zij overal goede prestaties kunnen leveren.

All terrain banden bestel je gewoon direct via het net

Met alle verschillende banden en mogelijkheden is het aan te raden om gewoon op je gemak te bekijken welke band het beste bij jou past. Dat doe je natuurlijk gewoon via het internet. Je geeft de dimensie (oftewel de maten die op de zijkant van de band staan, gescheiden door schuine strepen) van de band in en je geeft aan dat je all terrain banden nodig hebt. Vervolgens krijg je de mogelijkheden, waaronder uiteraard de bekende merken zoals Dunlop en Cooper banden. Houd er vooral rekening mee dat de all terrain banden ook geschikt zijn voor op de weg, extreme terrain banden zijn dit niet. Op autobandenmarkt.nl vind je een uitgebreid overzicht aan banden en velgen, met snelle levertijden zodat de banden ook snel onder de auto geplaatst kunnen worden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2650 Klantenwaardering

Super prijzen, topservice, en zeer snelle levering,kan dus niet beter! Weulen K., Drachten meer

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

autobandenmarkt.nl Een aanbieding van Delticom AG