All Terrain banden

Bandensoort

Bandenmaat

/

Prijsklasse

MerkAll terrain banden, kwaliteit op de straat en ernaast

Er zijn veel verschillende soorten banden en het onderscheid is niet altijd even duidelijk. Er zijn banden voor zomerse omstandigheden en winterse omstandigheden, maar er zijn ook banden die speciaal ontwikkeld zijn voor het terrein waar zij op gebruikt worden. Wanneer er zomer- of winterbanden aangegeven worden, zijn dit banden die uitsluitend bedoeld zijn voor gebruik op de weg. Daar zijn zij op getest namelijk. Wil je echter banden hebben waarmee je op de straat kunt rijden, maar ook over zandterreinen kunt rijden, dan heb je all terrain banden nodig. Deze banden zijn getest op zanderige ondergrond en op wegdek, zodat zij overal goede prestaties kunnen leveren.

All terrain banden bestel je gewoon direct via het net

Met alle verschillende banden en mogelijkheden is het aan te raden om gewoon op je gemak te bekijken welke band het beste bij jou past. Dat doe je natuurlijk gewoon via het internet. Je geeft de dimensie (oftewel de maten die op de zijkant van de band staan, gescheiden door schuine strepen) van de band in en je geeft aan dat je all terrain banden nodig hebt. Vervolgens krijg je de mogelijkheden, waaronder uiteraard de bekende merken zoals Dunlop en Cooper banden. Houd er vooral rekening mee dat de all terrain banden ook geschikt zijn voor op de weg, extreme terrain banden zijn dit niet. Op autobandenmarkt.nl vind je een uitgebreid overzicht aan banden en velgen, met snelle levertijden zodat de banden ook snel onder de auto geplaatst kunnen worden.

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2643 Klantenwaardering

Snelle en correcte aflevering tegen concurrerende prijs F H., Dronten meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,00 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,00 EUR
of 205/55R16W vanaf 37,90 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 28,60 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 28,60 EUR
of 195/65R15H vanaf 39,00 EUR
Grote keuze aan top kwaliteit banden:
  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 21.10.2017 06:33