Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Off road banden

Off-roadbanden / 4x4 SUV banden

Off-roadbanden zijn de optimale banden voor Jeeps en terreinwagens. Of het nu om zomerbanden of winterbanden zware off-road gebruik stelt speciale eisen aan de banden. Off-roadbanden / 4x4 SUV banden bieden voor elke behoefte een optimaal rijcomfort, wegligging en veiligheid.

Ideaal voor sportieve rijders

Off-roadbanden zijn allereerst ontwikkeld voor een goed gebruik op de weg. De banden zijn daarmee ook geschikt voor hogere snelheden. Een bijzonder voordeel van deze banden is dat ze erg stabiel zijn in bochten. Een sportieve rijstijl en optimale controle is hiermee mogelijk.

Bijzondere eigenschappen van off-roadbanden / 4x4 SUV banden

Er zijn heel verschillende eisen aan off-roadbanden. Ze moeten comfortabel en veilig zijn op de weg, maar ook robuust en zeker op ruw terrein. Door innovatieve technieken is het mogelijk dit tegelijkertijd mogelijk te maken. Bijvoorbeeld om lekraken te voorkomen zijn off-roadbanden voorzien van 2- of 3-laags karkassen. Ook de zijkant is extra verstevigd. Daarbij is een perfect profiel op de banden gemaakt zodat er een goede grip is op nat wegdek. Het rolgeluid is beperkt waardoor ook op droge wegen de off-roadbanden een goed rijcomfort geven.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.66/5 - 2738 Klantenwaardering

Altijd goede ervaringen. Snelle en correcte levering. M. S., Winsum meer

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.