Semperit Winterbanden

Semperit

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

MerkSemperit Winterbanden

De bandenfabrikant Semperit is in Oostenrijk gevestigd en bestaat al sinds de twintiger jaren. Tegenwoordig behoort het merk tot Continental AG. De goede eigenschappen van deze high performance banden zorgen voor een goede grip bij alle weersomstandigheden. Daarbij zijn Semperit Winterbanden geen uitzondering.

De Semperit Master-Grip behoort tot de beste winterbanden op de markt. Dat bewijzen Testberichten, in welke de banden elke keer weer goede resultaten voor de dag komen. Zo had onder andere de duitse ADAC in de winterbandentest van 2012 nog super cijfers gegeven voor aquaplanningsomstandigheden op het natte wegdek. Ook voor sneeuw en op droge straten werden goede cijfers voor gegeven. Totaal gezien een perfecte band voor de compact klasse.

Met Semperit zeker en goed door de koude winter

Ook de Speed-Grip2 is een Semperit winterband voor sportieve auto’s en SUV’s. Deze band overtuigde de ADAC test in het jaar 2011. Positief viel daarbij op het brandstofverbruik. Deze was bij de voertuigen in deze klasse erg goed en dit is zeker een aankoopargument. Door het grote aantal gripkanten van de band verhoud de band zich beter met de ondergrond. ideaal voor het rijden op verschillende ondergronden. Voor bestuurders van Vans en transport busjes, bestelbusjes of kleine vrachtwagens heeft Semperit de Van-Grip2 ontwikkeld. Deze band beweegt zich ook met een hoge last zeker over eis en sneeuw.

De Semperit Winterbanden kunt u aanschaffen op autobandenmarkt.nl tegen de beste prijzen. Wij bewijzen dat banden aanschaffen niet een dure aangelegenheid hoeft te zijn. Bespaart u niet op de verkeerde zaken en zorg dat u veilig over de natte en koude wegen gaat in de winter. Wij bieden u een grote keus aan Semperit banden voor veel automodellen aan. Kiest u de bandengrootte en de snelheidsindex en overtuigd u zich van ons goede aanbod. Bij bestelling kunt u indien gewenst aangeven dat u de banden wil laten bezorgen bij een garage. Bijvoorbeeld een van onze montagepartners.

Naar de Semperit profielen:

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2634 Klantenwaardering

tweede keer dat ik bestel, perfect geregeld en absoluut niet duur. F. e., Utrecht meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 29,10 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 29,10 EUR
of 195/65R15H vanaf 37,90 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 31,50 EUR
,
bijv. 145/70R13T vanaf 31,50 EUR
of 195/65R15H vanaf 39,00 EUR
Grote keuze aan top kwaliteit banden:
  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 23.09.2017 07:25