Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor ALPINA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Alpina

Alpina is een zeer populair merk voor de autosport liefhebbers. Het bedrijf werd in 1965 opgericht en biedt "getunede" versies van de bekende autofabrikant BMW - hun samenwerking begon in 1971 toen BMW aan ALPINA vroeg de projectleiding voor de lichtgewicht BMW 3.0 CSL Coupe op zich te nemen. Aangezien de auto's significant meer PK hebben, voldoen de remmen en tractie-systemen aan verhoogde eisen, en banden voor Alpina hebben een afmeting van 17 inches.

Voor de Alpina B3, kunt u bijvoorbeeld banden in de maten 235/40 R17 en 225/40 R18 gebruiken. Voor de Alpina B12, hebt u banden nodig in de maten 245/40 R20 en voor de Alpina B5 banden in de maten 245/40 R19.

Alpina banden om goede door de bochten te gaan

Vanwege het toegenomen contactoppervlak wordt het rijgedrag aanzienlijk verbeterd in de bochten. Banden die voor Alpina zijn vervaardigd, bieden een zeer goede controle over het voertuig en snel bochtenwerk. Wij bieden een brede selectie banden voor Alpina's en hebben het grootste onlineaanbod van bandenmerken en maten, waardoor u uit verschillende opties kunt kiezen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.