Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor BMW Z4 Coupe

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor BMW Z4 Coupe

De BMW Z4 kwam op de markt in 2002 als opvolger van de Z3. De eerste generatie werd tot 2008 gemaakt, die binnen het bedrijf de codenaam E85 had, deze was aanvankelijk alleen verkrijgbaar als roadster en later als een coupé. Het model werd vervaardigd in de Verenigde Staten, waar het als eerste aan de klant werd verkocht. In dit land werd de eerste BMW Z4 Coupe afgeleverd in 2003. De start van het model was zeer succesvol, maar de vraag daalde aanzienlijk en in 2006 werd een uitgebreide facelift gedaan. Er was een keuze uit twee motoren, de ene was een V6 met 343 pk.

De tweede BMW Z4 generatie, de E89 genaamd, werd geïntroduceerd in 2009. De coupé is niet langer beschikbaar, maar de roadster heeft een aluminium uitklapdak. Het dak kan elektro-hydraulisch in 20 seconden worden geopend en gesloten bij snelheden tot 40 km/uur, het verkleint echter de grootte van de kofferbak tot een minuscule 180 liter. Met de meest krachtige motorisering versnelt deze auto in minder dan 5 seconden van 0 naar 100 km/uur. BMW biedt een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen voor de Z4 Coupe, maar de toestand van de uw banden speelt een grote rol bij het verminderen van het risico op ongevallen. Controleer regelmatig het profiel van uw BMW Z4 Coupe banden en vervang de banden op tijd autobandenmarkt.nl biedt niet alleen BMW Z4 Coupe banden tegen een redelijke prijs maar heeft ook een dicht netwerk van garages waar u uw banden kunt laten monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.