Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor CHEVROLET

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Chevrolet

Het automerk Chevrolet is in 1911 in de USA opgericht. Tegenwoordig verkopen ze auto's in de hele wereld. Het gamma van Chevrolet is indrukwekkend. Naast auto's uit de compacte en middenklasse, maken ze ook sportauto's, offroadvoertuigen en minivans. Het aanbod van banden voor Chevrolet is ook gevarieerd.

Geschikte banden voor elk model Chevrolet

Een breed gamma auto's wordt geleverd met banden van Bridgestone and Yokohama terwijl andere bandenfabrikanten een breed scala aan geschikte banden voor Chevrolets bieden.
Voor kleinere modellen zoals de Chevrolet Aveo, zijn banden in de afmeting 185/75 R14 beschikbaar als de standaarduitrusting. Voor het C6 sportmodel, zijn voorwielen in de maat 275/35 R18 en achterwielen in de maat 325/30 R19 vereist. Voordat u banden bestelt , kijkt u op de identiteitskaart of het kentekenbewijs van de auto of de afmetingen daar opstaan. Bij het kiezen van een bandenmaat, moet u denken aan de grootte, de vorm van de auto en de ophanging, anders kunnen de auto en de banden beschadigd raken.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.