Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor MG

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor MG

MG is één van de traditionele Britse autoproducenten. Toen MG Rover gesloten werd, nam de “Shanghai Automotive Industry” de productie van hun wagens over.

Door het gereduceerde aantal beschikbare modellen,is ook het aanbod aan banden voor MG wagens verminderd. Het MG F model,één van de meest populaire MG's, is origineel uitgerust met het volgende bandenformaat: 185/55 R15. Het zelfde formaat wordt gebruikt voor andere modellen zoals de MG Trophy. Het model en het bouwjaar hebben een grote invloed op het bandenformaat dat u zou moeten gebruiken. Ga op het registratiecertificaat of de identiteitskaart van de wagen na welke formaten goedgekeurd zijn voor uw auto alvorens banden te bestellen.

Breed scala aan banden voor MG wagens

Standaard bandenformaten worden gebruikt op de meeste MG-modellen. U hebt de optie banden voor uw MG te kiezen uit een breed scala. Behalve banden van de top bandenproducenten, bieden wij ook een groot aantal budgetbanden aan. Meer informatie over de kwaliteit en de prestaties op de weg van deze banden kan gevonden worden in verschillende bandentesten.

Pas op als u banden voor een MG koopt; behalve veiligheid moeten deze banden ook kostenefficiënt zijn. Banden met lage rolweerstand gaan langer mee en zorgen voor een lager brandstofverbruik.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.