Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor NISSAN X-Trail

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor de Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail is een Japanse terreinwagen die de Nissan Terrano verving in 2001 en in het thuisland gefabriceerd wordt. Hier is hij beschikbaar met voorwiel en vierwielaandrijving, en bovendien kan de versie met vierwielaandrijving overschakelen naar voorwielaandrijving. Met een optionele toevoeging kan het voertuig met een Auto-Modus zelf beslissen welke aansturing geschikt is voor de wegcondities. De eerste generatie van de X-Trail was tot 2007 op de markt. In dat jaar presenteerde Nissan de nieuwe generatie tijdens de autotentoonstelling van Geneve. Het betreft een volledig nieuwe ontwikkeling op basis van de Nissan Qashqai. De X-Trail II ziet er ruiger uit dan zijn voorganger en is ook groter. De fabrikant heeft ook het interieur vernieuwd en een aantal nadelen van de eerste generatie gecorrigeerd.

In 2010 vond er een make-over plaats met nieuwe motoren. De huidige Nissan X-Trail kwam in 2014 op de markt. Hij heeft een sportief ontwerp dat weinig lijkt op het hoekige uiterlijk van een terreinwagen. De nieuwe generatie gaat verder met het succesverhaal: wereldwijd werd geen enkel model van Nissan meer verkocht. Met de grote banden voor de Nissan X-Trail zal de auto een goede indruk blijven maken, zowel op de snelweg als op andere terreinen. U kunt de juiste banden voor uw Nissan X-Trail in onze online winkel vinden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.