We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor PEUGEOT 407 SW

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 407 SW banden voor de stationwagen uit Frankrijk

Peugeot bracht in 2004 de Peugeot 407 uit. Het was de opvolger van de succesvolle 406 en zou zelf ook een direct succes worden. Het hoogtepunt was al in 2005 te zien, waar meer dan 250.00 exemplaren verkocht werden. Bij de introductie van de 407 was er nog geen stationwagen van het type op de markt gebracht, dat kwam pas aan het einde van 2004. Het model werd de Peugeot 407 SW genoemd, waarbij SW letterlijk staat voor stationwagen. Ook dit model werd populair, vooral vanwege de ruimte voor de inzittenden, of laadruimte wanneer de achterbanden opgeklapt werden. In 2011 werd de productie gestopt omdat Peugeot de opvolger, de 508, op de markt gebracht had. Desalniettemin zijn er nog altijd veel exemplaren te vinden die ook tweedehands nog goed verkocht worden.

Peugeot 407 SW banden, prestaties op maat

De Peugeot 407 SW is beduidend groter dan de 407 zelf en heeft meer laadruimte, waardoor de auto vaak zwaarder beladen wordt. Dit betekent dat de Peugeot 407 SW banden moeten presteren onder grotere druk en een beter contact met de weg moeten hebben om een goed comfort te garanderen, en een optimale wegligging te kunnen bieden. Daarom zijn er veel Peugeot 407 SW banden met uiteenlopende eigenschappen. Let bij deze banden goed op de bandenspanning wanneer de nieuwe banden gemonteerd zijn. De juiste bandenspanning zorgt ervoor dat de banden beter kunnen presteren, maar helpt ook bij het verlengen van de levensduur van de banden. Op autobandenmarkt.nl vind je alle banden, en duizenden servicepartners die direct advies kunnen geven over de beste bandenspanning voor jouw banden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.