Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor PORSCHE Cayenne

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor de Porsche Cayenne

De Porsche Cayenne is de eerste SUV die gemaakt wordt door de Duitse autofabrikant. Hij kwam in 2002 op de markt en wordt vervaardigd in Slowakije en Leipzig. Hij deelt een platform met de VW Touareg en Audi Q7 - en daarom ook de ontwikkelingskosten. De eerste generatie werd pas in 2010 gefabriceerd en was erg succesvol. Vooral Noord-Amerika was een belangrijke markt. Een Duitse sportauto en nog wel in de vorm van een wegvoertuig: die moest daar wel aanspreken. En dat deed hij dan ook! In eerste instantie was de Porsche Cayenne verkrijgbaar met een VR6- en een V8-motor met verschillend vermogen. Met deze premium motor, zuipt de SUV, spreekwoordelijk gezegd, 15 liter brandstof per 100 km. In 2007 was het tijd voor een made-over en werd de Cayenne GTS gepresenteerd. Nieuwe motoren kwamen ook beschikbaar, waaronder, voor het eerste, een dieselmotor. Met uitzondering van de benzinemotor van 300 pk, waren alle versies standaard uitgerust met de automatische Tiptronic S van acht versnellingen. Daarnaast was ook de kofferbak groter.

De Porsche Cayenne Hybrid combineerde benzine- en elektrische motoren met een totaal vermogen van 380 pk. De gemiddelde brandstofconsumptie werd teruggebracht naar 8,2 liter per 100 km. De Turbo S in de tweede generatie Porsche Cayennes is de snelste productieauto in zijn klasse. Hij heeft een vermogen van 550 pk en kan tot 280 km/h versnellen. De chassis, aandrijflijn en vierwielaandrijving zorgen ervoor dat de Cayenne het op ruig terrein nog steeds goed doet. Alleen de in de fabriek gemonteerde banden van de Porsche Cayenne passen niet in dit concept. U kunt andere banden voor de Porsche Cayenne vinden in onze online winkel.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.