Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor VOLVO 240

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo 240 banden bestellen voor de 200-serie

Volvo 240 is een type van het Zweedse automerk Volvo en kwam op de markt in 1974. Het verving de 100-serie van het merk, maar de onderlinge verschillen zijn bijzonder klein gebleven op het oog. De echte veranderingen zijn te vinden in de techniek die gebruikt worden in de auto en in de motoren van deze lijn. Er zijn verschillende uitvoeringen uitgebracht van de 240, waaronder de sedan, de estate en de coupé. Deze zouden aanvankelijk aparte nummers krijgen in de naam, maar na 1983 werd dit aangepast en werden de auto’s Volvo 240 of 260 genoemd. Toen de productie van de Volvo 240 stopte, was er geen echte opvolger voor de lijn ontwikkeld door Volvo, zoals andere fabrikanten wel zouden doen. Aangezien de 700 en 900 lijnen flopten, werd de productie hervat totdat de 850 een groot genoeg marktaandeel had.

Volvo 240 banden maken het verschil

De Volvo 240 is daarmee bijzonder lang in productie geweest. Dat betekent dat er veel varianten van zijn, en ook is het aantal exemplaren hoog dat verkocht is, ook buiten Zweden. De liefhebbers van de Volvo 240 weten dat de goede autobanden het verschil maken. Volvo 240 banden zorgen ervoor dat de auto beter kan presteren, maar zorgen er tevens voor dat de grote auto goed op de weg blijft liggen, ook bij nat of glad wegdek. Het is verstandig om met regelmaat de bandenspanning van de Volvo 240 banden te controleren, omdat de prestaties van de banden zo beter worden en de band langer mee zal gaan. Banden bestellen doe je gewoon via autobandenmarkt.nl, de website met een groot aanbod aan banden en servicepartners die de banden direct voor je kunnen monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.