Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen bij automerk

Alfa Romeo Velgen

Italiaanse Alfa Romeo bouwt sportieve voertuigen voor veeleisende bestuurders. De automobielfabrikant werd lid van de Fiat Group in 1986.

Alpina Velgen

Het merk Alpina is erg populair bij liefhebbers van sportwagens. Het bedrijf biedt getunede auto's, gebaseerd op de BMW's productlijn.

Aston Martin Velgen

Een Britse fabrikant van sportwagens steeg naar de uitdaging van het bouwen autosport voertuigen voor gemeenschappelijk gebruik in de vroege jaren van de 20e eeuw.

Audi Velgen

Audi produceert premium klasse voertuigen met een bijzonder sportief tintje. Vandaag is Audi een van de leidende autofabrikanten in de wereld, vooral in de gebieden van de middenklasse, hogere middenklasse en hogere klasse voertuigen.

BMW Velgen

BMW, de Duitse fabrikant van hoge kwaliteit auto's, heeft bestuurders over de hele wereld onder de indruk. BMW zelf is actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

BMW M Velgen

De BMW M GmbH is een dochteronderneming van de automobielfabrikant BMW, en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van high-performance wijziging van sommige BMW-modellen.

Bentley Velgen

Bentley is een van de leidende fabrikanten van luxe auto's.

Cadillac Velgen

Het automerk Cadillac is een onderdeel van de Amerikaanse auto-bedrijf General Motors, dat gespecialiseerd is in high-class auto's. Tot de jaren 1970, het merk was bekend om zijn uitgestrekte dimensies.

Chevrolet Velgen

De automobielfabrikant Chevrolet werd opgericht in de Verenigde Staten in 1911. Vandaag biedt het bedrijf hun respectabele reeks automodellen over de hele wereld. Afgezien van kleine en grote familie auto's, Chevrolet biedt ook sportwagens, SUV-s en bestelwagens.

Chrysler Velgen

De automobielfabrikant Chevrolet werd opgericht in de Verenigde Staten in 1911. Vandaag biedt het bedrijf hun respectabele reeks automodellen over de hele wereld. Afgezien van kleine en grote familie auto's, Chevrolet biedt ook sportwagens, SUV-s en bestelwagens.

Citroen Velgen

De geschiedenis van het merk Citroën begon in 1919, toen de eerste Citroën Type A in productie ging. Vandaag is het bedrijf een van de belangrijkste Europese autofabrikanten. Modellen variëren van kleine tot executive auto's en transportwagens.

Dacia Velgen

Dacia is een bekende fabrikant van met name betaalbare auto's. Het bedrijf werd opgericht in 1966, in samenwerking met de Franse automobielfabrikant Renault.

Daewoo Velgen

Daewoo is een General Motors dochteronderneming gespecialiseerd in kleine voertuigen en compacte auto's.

Daihatsu Velgen

Daihatsu is vooral bekend om hun kleine familie autos. Opstelling van de fabrikant wordt aangevuld met een aantal SUV-modellen en diverse bestelwagens.

Dodge Velgen

Dodge is een automerk van de Verenigde Staten, een onderdeel van de Chrysler Group LLC. Dodge's aanwezigheid op de Europese markt is vooral in de vorm van American ingevoerde voertuigen.

Ferrari Velgen

Ferrari autos behoren tot de meest spectaculaire auto's ooit gebouwd. De Italiaanse fabrikant van sport-en Formule 1-bolides is 90% in handen van de Fiat Group ..

Fiat Velgen

De Fiat S.p.A werd opgericht in 1899. In de loop van de afgelopen decennia, heeft de Italiaanse automobielfabrikant uitgegroeid tot een van de grootste autofabrikanten. Fiat biedt een breed gamma van kleine auto's en compacte autos.

Ford Velgen

Ford is een van de grootste autofabrikanten ter wereld en geniet grote populariteit over de hele wereld. Hun uitgebreide opstelling van de autos omvat alle behoeften en verwachtingen.

Honda Velgen

Honda's portfolio bestaat voornamelijk uit familie autos. Het Japanse bedrijf ontwikkelt, bouwt en verkoopt auto's, motorfietsen, marine motoren, generatoren en gemotoriseerde wereldwijd apparatuur. Honda is tevens de grootste fabrikant ter wereld van verbrandingsmotoren.

Hyundai Velgen

Hyundai is een van de jongere autofabrikanten. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en 8 jaar later begon de marketing van hun eerste autos. Het duurde slechts een korte tijd voor Hyundai tot een van de top autofabrikanten is geworden, en hun auto's zijn nu wereldwijd verkocht. Zij zijn gespecialiseerd in familie auto's, bestelwagens, SUV's en sportwagens.

Infiniti Velgen

Infiniti is het luxe onderdeel van de automobielfabrikant Nissan.

Isuzu Velgen

De Japanse autofabrikant Isuzu is meer bekend om zijn speciale voertuigen, zoals Off-road wagens en pick-ups, dat is waarom hun lijst van onafhankelijk ontwikkeld automodellen is vrij kort.

Jaguar Velgen

Jaguar is een Britse multinationale automobielfabrikant, gespecialiseerd in sportwagens en een splash van luxe. Aangezien deze voertuigen meestal zijn met motoren met hoge prestaties, ze maken doorgaans gebruik van 16 tot 21 inch banden.

Jeep Velgen

De Jeep merk staat voor hoge kwaliteit off-road voertuigen, die voldoen zelfs aan de hoogste verwachtingen. Een van hun meest populaire modellen is de Jeep Cherokee.

KIA Velgen

KIA is de nummer 2 automobielfabrikant in Zuid-Korea en verkoopt haar voertuigen wereldwijd. Hun uitgebreide gamma omvat alles van kleine auto's tot grote familie auto's en bestelwagens.

Lada Velgen

Lada is al lang Rusland en Oost-Europa's grootste automobielfabrikant. Na verloop van tijd, hebben ze samengewerkt met vele andere autofabrikanten.

Lamborghini Velgen

De Italiaanse automobielfabrikant met de razende stier logo is het bouwen van gelimiteerde editie sportwagens sinds 1964, en in 1998 werd in het Volkswagen-concern geïntegreerd als onderdeel van de Audi AG.

Lancia Velgen

Lancia was een van de eerste pioniers van autotechniek en heeft altijd een grote naam in de rallysport geweest. Onderdeel van de Fiat-groep sinds 1969, en vandaag onderhouden ze van een sterke samenwerking met de automobielfabrikant Chrysler.

Land Rover Velgen

Als het gaat om de ontwikkeling van high-performance off-road voertuigen, Land Rover is een van de meest bekende en populaire merken. Gaan voor een Land Rover is bijna onvermijdelijk, voor iedereen die veel tijd besteedt aan het off-road rijden. Het Engels merk heeft zijn wortels in de ontwikkeling van solide agrarische voertuigen, onder andere dingen.

Lexus Velgen

Lexus is een van de meest bekende fabrikanten van grote familie-en executive autos. Het merk Lexus is een onderdeel van de Japanse Toyota Motor Corporation en legt een sterke nadruk op rijcomfort.

MG Velgen

MG Motor is een Brits automerk. Na het faillissement van MC Rover, zijn de autos ontwikkeld door de Shanghai Automotive Industry Corporation.

Maserati Velgen

De Italiaanse sportwagen fabrikant met de drietand embleem. Vroeger een zeer succesvolle onafhankelijke merk van race-auto's, Maserati is sedert lid van de Fiat Group.

Maybach Velgen

De Maybach-autofabrikant gebruikt om luxe limousines te ontwikkelen en te verkopen als een dochteronderneming van het Duitse Daimler AG. Maybach is inmiddels vervangen door de Mercedes S-klasse.

Mazda Velgen

Van kleine tot grote familie autos, van sportauto's tot SUV's, Mazda heeft alle auto categorieën overdekt. Sinds 1959 toen ze hun eerste model hadden verkocht, heeft het Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten ter autowereld.

Mclaren Velgen

De McLaren Automotive Ltd produceert gelimiteerde editie high-performance sportwagens onder de paraplu van de McLaren Group.

Mercedes-Benz Velgen

Mercedes-Benz is one of the world's most famous car manufacturers and a registered trademark of the Daimler AG. Mercedes places a large emphasis on driving comfort when designing their cars.

Mini Velgen

Mini is een merk van kleine zuinige auto's ontwikkeld door de British Motor Corporation (BMC) en vervaardigd door verschillende licentie-partners (zoals Austin, Morris of Rover) in de loop van haar geschiedenis. De klassieke mini was een instant hit. Na de overname door BMW, heeft de Mini-merk zich opnieuw afgebeeld met nieuwe modellen.

Mitsubishi Velgen

Mitsubishi komt uit Japan en is een van de grootste fabrikanten ter autowereld, gespecialiseerd vooral in kleine en grote familie autos. De Mitsubishi-serie bestaat ook uit busjes en SUV's.

Nissan Velgen

Hoewel de eerste auto's van de Japanse fabrikant voornamelijk werden verkocht in Australië, vandaag Nissan exporteert auto's wereldwijd. Het voertuig line-up omvat zowel kleine en grote familie autos, maar ook sport auto's en SUV's.

Opel Velgen

De van oorsprong Duitse (nu werkend onder General Motors) automobielfabrikant Opel verkoopt haar auto's niet alleen in Europa, maar ook in landen als China, Australië en Singapore. Klanten waarderen de betrouwbaarheid van de verscheidene Opel-modellen.

Peugeot Velgen

De Franse automobielfabrikant Peugeot, die begon de verkoop van autos in 1891, is 's werelds oudste automerk. Meer recent, Peugeot heeft samen met Citroën aan de PSA Peugeot Citroën Group, die ook achter de Volkswagen AG, vormen Europa's tweede grootste automobielfabrikant.

Pontiac Velgen

Pontiac was een merk onder de US Amerikaanse General Motors Company (GM), totdat het werd stopgezet in 2010, toen GM faillissement heeft aangevraagd. Pontiac gebruikt voor het sportwagens belichamen in het prijssegment medium, verhandeld op een jongere doelgroep. Vooral de Firebird Trans Am model genoten verreikende populariteit, toen het speelde in een bepaalde zeer succesvolle Amerikaanse tv-serie tijdens het midden van-jaren '80.

Porsche Velgen

Porsche, voor veel chauffeurs, is het merk dat sportwagens belichaamt, hebben gehad hun grote doorbraak in 1963 met de Porsche 911. Porsche is ook een van de weinige autofabrikanten actief betrokken bij de ontwikkeling van banden.

Proton Velgen

De Maleisische autofabrikant Proton werd geboren in 1983 uit een Japans-Maleisische samenwerking tussen Mitsubishi Heavy Industries en van Maleisië en is begonnen met de productie in 1985.

Renault Velgen

Renault is een van Europa's best verkochte automerken. Met zijn uitgebreide aanbod van verschillende modellen, Renault heeft het perfecte voertuig voor alle behoeften.

Rolls-Royce Velgen

Als een traditionele Engels merk, de Rolls-Royce heeft lange tijd de uitvoeringsvorm van luxe limousines. Vooral de radiator mascotte, het handelsmerk Spirit of Ecstasy, wijst op een Rolls-Royce als een klasse apart. Nadat door de Volkswagen Group worden overgenomen in 1998, werd de high-class merk overhandigd aan BMW in 2000.

Rover Velgen

Rover is een Brits automerk met een lange en bewogen geschiedenis van het bedrijf. Hun Viking oorlogsschip embleem was ontworpen in het midden van de jaren '80.

Saab Velgen

Het Zweedse merk Saab staat voor betrouwbare en hoge kilometerstand executive auto.

Seat Velgen

De Spaanse autofabrikant Seat werd opgericht in 1950 en behoort tot de Volkswagen Groep sinds halverwege de jaren '90. Zij zijn gespecialiseerd in kleine en grote familie auto's.

Skoda Velgen

De Tsjechische autofabrikant Skoda werd opgericht in 1925 met de vereniging van Laurin + Klement. De auto-afdeling van het bedrijf werd overgenomen door de Volkswagen AG in 1991, wat resulteerde in een zeer succesvolle periode voor Škoda.

Smart Velgen

Deze kleine, compacte auto's zijn een merk van de Daimler AG en zijn erg populair, met name chauffeurs die veel reizen rond de stad.

Ssangyong Velgen

De vierde grootste Zuid-Koreaanse autofabrikant Ssangyong Motor specialiseert AWD en FWD voertuigen. SsangYong ging een technologische samenwerking met Mercedes-Benz in 1991.

Subaru Velgen

Subaru is de wereldwijd grootste producent van vierwielaangedreven voertuigen. Naast de krachtige SUV's, de Japanse autofabrikant biedt ook kleine en grote familie auto's.

Suzuki Velgen

De Japanse autofabrikant Suzuki werd terug opgericht in 1909 en ze begonnen met het ontwikkelen van ontwerpen voor compacte auto's al in 1937. Zelfs vandaag, Suzuki is voornamelijk gespecialiseerd in kleine familie auto's, aangevuld met een aantal grotere modellen, evenals diverse SUV's

Tesla Velgen

De Californië gevestigde bedrijf Tesla Motors, Inc is gespecialiseerd in elektrische auto's en elektrische auto aandrijflijnen. Met als doel het bouwen van emissievrije auto's, heeft Tesla vervaardigd sommige automodellen en verkoopt verschillende componenten aan andere automotive bedrijven.

Toyota Velgen

In 2007, het Japanse Toyota Motor Corporation roos als de wereldwijde grootste autofabrikant, met meer dan 9,5 miljoen voertuigen verkocht. Hun betrouwbaarheid in het bijzonder wordt gewaardeerd door automobilisten over de hele wereld. Hun aanbod van automodellen geldt voor alle categorieën en klassen.

Volkswagen Velgen

De Duitse autofabrikant Volkswagen is Europa's grootste autofabrikant, en op de derde plaats wereldwijd. Het moederbedrijf, de Volkswagen AG, verkoopt personenauto's onder Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Škoda en VW. Een Volkswagen cult auto van de 20e eeuw was het de Volkswagen Beetle.

Volvo Velgen

Volvo is een Zweedse autofabrikant die een uitgebreide selectie van de grote familie auto's, uitvoerende en luxe auto's, evenals SUV's biedt. Volvo's zijn over het algemeen bekend om hun hoge kilometrage.