Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden zoeken

Goedkope banden voor elke auto

Geen auto is compleet zonder banden om de velgen. Of u nu een personenauto heeft, een oldtimer of een SUV. Het aanbod van autobanden van verschillende merken zoals Michelin, Goodyear, Vredestein en Continental is groot. Elk merk heeft verschillende typen banden voor uw auto. Moeite met kiezen? We zetten de belangrijkste typen banden hieronder op een rijtje.

Vind de juiste bandenmaat

Op de zijkant van de banden van uw auto staat de bandenmaat in cijfers en letters, bijvoorbeeld "205/55 R17 90H". Het getal 205 is de breedte van de band in millimeters, in dit geval dus 205 mm. Het getal 55 is de hoogte in percentages van de breedte. De hoogte van deze band is 55% van 205, dus 112,75 mm. De letter 'R' staat voor radiaalband en het getal 17 betekent dat het hier om 17 inch velgen gaat. De codering "90 H" bestaat uit het draagvermogen (90, oftewel 600 kg per band) en de maximumsnelheid die de band aan kan (H, oftewel 210 km/u). De codes voor draagvermogen en de maximumsnelheid kunt u opzoeken in speciale tabellen.

Goedkope autobanden kopen? Bestel ze online!

Wilt u nieuwe banden kopen voor uw auto? Dan vindt u in het uitgebreide aanbod op www.autobandenmarkt.nl precies wat u zoekt. Met de handige zoekfunctie is het gemakkelijk om te zoeken op bandenmaat. Bij ons vindt u een groot aanbod aan zomerbanden, winterbanden, runflats, sportbanden, 4x4 banden en all weatherbanden voor de beste prijs van Nederland. Alle bekende merken zoals Vredestein, Michelin, Goodyear en Continental hebben wij uit voorraad leverbaar voor lage prijzen. De perfecte autoband bestelt u 24 uur per dag, 7 dagen per week in onze online shop.