Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden 215/60 R16

215/60 R16

De maataanduiding 215/60 16 kan betrekking hebben op zomer-, winter- of all-season-banden. De breedte van de band is 215 mm (zie het eerste getal in de maataanduiding), bepaald door het meten van de afstand tussen twee punten op de beide flanken die het verst uit elkaar liggen. Vanwege mogelijke variaties, zijn de standaardwaarden die de breedte definiëren vastgesteld met intervallen van op 10 mm, dus kleine verschillen tussen individuele banden in een maataanduiding zijn niet problematisch. In de beschrijving staat na de slash een procentuele waarde. Dit drukt de wanghoogte uit in verhouding tot de breedte, dus om de wanghoogte uit te drukken als absolute waarde is de volgende berekening nodig: 60% (het tweede getal) van 215 mm (breedte) is gelijk aan 129 mm. Het laatste getal in de beschrijving geeft de binnenstediameter van de band aan, uitgedrukt in inches.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave