Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Achilles ATR Sport 2 Banden

Achilles ATR Sport 2: stabiel en optimaal rijcomfort

De Achilles ATR Sport 2 is een zomerband. De band heeft vier groeven die water supersnel afvoeren en zo de kans op aquaplaning verminderen. Het brede loopvlakblok zorgt voor stabiliteit en een optimale rijprestatie. De sterke centrale rib zorgt voor een uitmuntende rijcontrole. De schuine loopvlakken zorgen voor een goede tractie op zowel droog als nat wegdek. Hiernaast produceert de band weinig geluid en is hij milieuvriendelijk. De Achilles ATR Sport 2 is verkrijgbaar op autobandenmarkt.nl. Bij bestelling van twee banden of meer, is de levering gratis.

Waarom kies je voor zomerbanden?

Zomerbanden zijn de meest verkochte autobandensoort. De rijeigenschappen zijn subliem te noemen. De voordelen komen aan het licht bij temperaturen boven de zeven graden. Wanneer de vijftien graden of meer wordt aangetikt, is de zomerband helemaal op zijn best. Een zomerband behoudt zijn grip, ook al is het superheet. Hierdoor wordt de remweg verkort en is een zomerband in de zomer het veiligst. Ook slijt een zomerband minder snel. Dit komt omdat het een harde rubbersoort is. Hiernaast is een zomerband bestand tegen hoge snelheden en is hij goedkoop in aanschaf. Je gebruikt een zomerband meestal in de maanden april tot september. Hierna is het tijd voor een bandenwissel en kunnen de winterbanden onder de auto worden gezet.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

^