Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Atturo Banden

Atturo

Atturo banden, de Amerikaanse band voor grotere wagens

Attura is een Amerikaans bandenmerk dat zich vooral gericht heeft op het maken van autobanden voor de grotere wagens. SUV’s en terreinwagens, maar ook lichtere vrachtwagens hebben baat bij de prestaties van de Atturo banden. Deze autobanden staan bekend om de prestaties en de betrouwbaar, en dat is duidelijk te zien aan het merk zelf dat zegt dat het de beloftes nakomt. De banden zijn de ideale metgezel op een avontuurlijke reis, ook wanneer deze reis niet alleen uit asfalt bestaat. Atturo heeft autobanden gemaakt in veel afmetingen, zodat er een breed aanbod is voor alle grotere auto’s, SUV’s en terreinwagens. Dat maakt het niet alleen makkelijker, het maakt het ook aantrekkelijker om te kiezen voor dit merk.

Atturo banden voor wagens die moeten presteren

Sommige auto’s moeten meer prestaties leveren dan de gemiddelde personenauto. Een SUV, Jeep of terreinwagen is gemaakt om veel prestaties te leveren, maar deze uitvoeringen hebben de goede banden nodig om deze prestaties te kunnen leveren. De juiste bandenspanning en het juiste profiel van de band zorgen ervoor dat het vermogen van de motor beter overgebracht kan worden naar het terrein. Dat betekent hogere snelheden, kortere remwegen, meer grip en vooral ook meer comfort tijdens het rijden. Aangezien de banden speciaal gemaakt zijn om te presteren, gaan de banden langer mee dan de banden die niet speciaal ontwikkeld zijn voor deze zwaardere wagens. Alle Atturo banden zijn direct online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment met alle mogelijke maten, zodat het makkelijk wordt om de juiste band te vinden voor jouw wagen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave