Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Bandag Banden

Bandag

Bandag banden, goed voor het milieu en de portemonnee

Bandag is een merk dat binnen de kortste keren bijzonder sterk in trek gekomen is. Het is tegenwoordig onderdeel van Bridgestone en is bijzonder groot in Amerika. Dit merk verkoopt banden met loopvlakvernieuwing, ook wel gecoverde banden genoemd. Aangezien de oude banden hiervoor hergebruikt kunnen worden, zijn de banden goedkoper in aanschaf en is deze manier van produceren beter voor het milieu. Waar voorheen veel slechte vrachtwagenbanden in omloop waren met loopvlakvernieuwing, laten veel testen nu een nieuw beeld zien. De banden met loopvlakvernieuwing presteren in sommige gevallen beter dan de nieuwe vrachtwagenbanden, of minstens zo goed. De lagere prijs en de voordelen voor het milieu worden dan ineens veel belangrijker, zeker voor bedrijven met meerdere vrachtwagens.

Bandag banden laten jouw bedrijf schitteren

Bandag banden zijn sterk in trek in Amerika en worden op meer dan 1.000 locaties verkocht. Het zijn vooral de grotere bedrijven die interesse hebben in de Bandag gecoverde banden. Zij kunnen op deze manier een rol spelen bij de duurzaamheid, maar het is tegelijkertijd een stuk goedkoper om te kiezen voor deze banden die de kwaliteit van Bridgestone meegekregen hebben. Daar komt nog eens bij dat de banden uitvoerig getest worden voor het gebruik op zwaarbeladen vrachtwagens, zodat de vrachtwagenbanden van Bandag optimaal kunnen presteren, net als jouw bedrijf. De Bandag banden zijn gewoon online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod in verschillende afmetingen, inclusief een lijst met servicepartners die de banden direct op jouw vrachtwagen kunnen zetten, zodat je direct verder kunt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave