Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Coker Banden

Coker banden: De passende band voor elk afwijkend voertuig

De Coker Tire Company is al sinds 1958 actief. Het is ooit begonnen in samenwerking met B.F. Goodrich, maar dat lijkt op dit moment een vaag verleden te zijn. Op dit moment maakt Coker namelijk banden voor alle speciale voertuigen. Dit kunnen oldtimers zijn, maar ook militaire voertuigen, of voertuigen met een speciale velg die een speciale maat band nodig hebben die afwijkt van het standaardassortiment. Coker maakt ook binnenbanden, banden voor motoren en speciale banden voor racewagens, zoals de auto’s waarmee dragraces gehouden kunnen worden. Dit Amerikaanse bedrijf heeft vooral de oplossing voor mensen die oldtimers hebben waar geen banden meer voor gemaakt worden. Veel van de Coker banden zijn de ideale oplossing voor de oudere wagens die speciale afmetingen nodig hebben om de wegligging en veiligheid te waarborgen, maar die ook oog hebben voor het detail van het origineel van weleer.

Coker banden online bestellen

Heb je een voertuig waar je speciale banden voor nodig hebt, dan weet je hoe lastig het kan zijn om de goede banden te vinden. Vaak zijn de prijzen hoog of is de kwaliteit van de band matig, waardoor deze binnen de kortste keren weer vervangen moet worden. Doorrijden op versleten banden is nooit een goede keuze en dat hoeft nu ook niet meer dankzij de Coker banden die gewoon online te bestellen zijn. Op autobandenmarkt.nl vind je een uitgebreid assortiment en de banden worden doorgaans binnen vijf werkdagen aan huis bezorgd, zodat je ze direct kunt monteren of kunt laten monteren door een vakman.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave