Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Continental EcoContact 3 Banden

Continental Ecocontact 3

De Continental EcoContact 3 is al lange tijd één van de meest verkochte in de categorie premium zomerband. Waarom? Omdat hij de hoogste prestatieniveaus biedt op zowel natte als droge wegen. Bij het testen door ADAC in 2008 in de maat 175/65 R14 T, behaalde hij de maximale score op natte wegen; in hetzelfde jaar, getuigt het Duitse vakblad "Autobild" van zijn uitstekende anti-aquaplaningreferenties. De reden voor zijn ongeëvenaarde prestatie op nat wegdek ligt in een brede, centraal gelegen lengtegroeven van de ECOCONTACT 3, die samenwerken met duidelijk zichtbare laterale groeven om water te evacueren uit het loopvlak. Een groot aantal van de randen en inkepingen in de buitenkant van het loopvlak verbeteren de grip in de bochten tijdens natte omstandigheden.

De Continental EcoContact 3 was ook een topperformer in geluidsniveautesten door ADAC. De binnenste schouder is ontworpen voor verbeterde rijstabiliteit en verminderde rolweerstand. De gesloten buitenste schouder heeft hetzelfde effect, terwijl het stijve loopvlakblok de remweg kort houdt en de stuurrespons optimaliseert. Verkrijgbaar in de maten van 13 tot 15 inch is de Continental EcoContact 3 geschikt voor semicompacte en compacte klasse auto's. Bestel uw banden vandaag op autobandenmarkt.nl en spaar geld uit op zowel uw aankoop als op de verzendkosten!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave