Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Double Coin Banden

Double Coin

Double Coin banden, goede prestaties en aantrekkelijke prijzen

Double Coin Tires is een opvallend label onder de bandenmerken. Het merk bestaat namelijk pas sinds 1992 en is Amerikaans. Ondanks de geringe leeftijd van de bandenproducent heeft het een grote naam opgebouwd door de prijzen laag te houden, maar vooral de nadruk te leggen op goede klantenservice. De fabrieksgarantie op de banden is langer en meer uitgebreid dan die van de concurrenten en de fabrikant legt de nadruk op de gebruikservaring door vooral veel te testen en nieuwe ontwikkelingen toe te passen die de banden betere eigenschappen geven. Daardoor zijn de Double Coin banden een begrip geworden in Amerika, maar ook in Europa worden de banden goed verkocht. Met de miljoenen banden die dit merk al verkocht heeft, mag dat overigens geen verrassing heten.

Double Coin banden, meer band voor minder geld

Er zijn veel bandenfabrikanten. Wanneer je nieuwe banden nodig hebt voor jouw auto of voertuig, is het verstandig om verder te kijken dan de gebruikelijke namen. Er zijn veel fabrikanten die nog niet internationaal een grote naam opgebouwd hebben, maar die wel autobanden aanbieden die minstens zo goed zijn als de beste middenklassers. Dat betekent letterlijk dat je meer band kunt krijgen voor minder geld. Let vooral op de afmetingen van de banden en het geluidsniveau, zeker wanneer je comfort wilt hebben tijdens het rijden van langere afstanden. Alle banden en velgen zijn gewoon online te vergelijken. Op autobandenmarkt.nl vind je naast de Double Coin banden ook banden van veel andere merken, waaronder namen die zeker de moeite waard zijn, zonder dat deze namen erg bekend zijn in Europa op dit moment.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave