Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Dunlop SP Sport 9000 Banden

Dunlop SP SPORT 9000

De Dunlop SP SPORT 9000 is speciaal ontwikkeld voor high performance SUV's. De Silica-Plus-verbinding van de band verbetert de wegligging bij versnellingen en verkort ook de remweg. Doordat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over het contactoppervlakte, is de grip op de weg uitstekend – ook als er bij nat weer wordt gereden. Daarmee is de rijstabiliteit zeer goed, zelfs bij hoge snelheden, want de band is nauw verbonden met de velg. Dit heeft een positieve invloed op de stuurprecisie en leidt tot een betere contact met de weg.

Stille banden voor meer comfort

Voor de Dunlop SP SPORT 9000 maakt de fabrikant gebruik van een zeer duurzame rubbersamenstelling. Dit verhoogt het aantal kilometers dat met deze band kan worden gereden en bespaart bestuurders geld, omdat de banden niet zo vaak vervangen hoeven te worden. Bovendien is deze zomerband zeer geruisloos, wat het rijcomfort verhoogt. Ten slotte heeft de Dunlop SP SPORT 9000 een zogenaamd maximale beschermrand die voorkomt dat dure velgen beschadigd raken. Het is een rubberdeel dat rondom de band loopt en een bufferzone vormt. En dat is slechts één van de vele redenen om deze band op autobandenmarkt.nl tegen een lage prijs te bestellen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave