Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Excelsior Banden

Excelsior

Excelsior banden– de geschiedenis als manifest

Het merk Excelsior staat al lang synoniem voor hoge kwaliteit bij enthousiastelingen die echt genieten van de schoonheid en functionaliteit van vintage banden. De productcatalogus omvat een breed scala van uitstekende banden in Europese stijl, in diverse soorten, afmetingen, evenals loopvlak- en zijwandpatronen. Restaurateurs en verzamelaars van klassieke auto's zullen deze uitstekende producten en hun zeer concurrerende prijzen op autobandenmarkt.nl zeker op prijs stellen. Excelsior biedt drie verschillende productlijnen: de Comp H (vintage racebanden), de Stahl Sport Radials (een originele combinatie van schuine ribben en moderne radiaalbanden met staalgordel) en de Vintage line (authentieke modellen in Europese stijl).

Authentieke esthetiek en hedendaagse prestaties, met Excelsior vintage banden van autobandenmarkt.nl

Voor vintage raceliefhebbers biedt de Excelsior Comp H band het uiterlijk en het gevoel van de originele banden van vroeger, met de extra veiligheid van een moderne rubbersamenstelling en de hedendaagse constructie. Comp H banden maken gebruik van een buisontwerp en een drievoudig loopvlakpatroon in Europese stijl, terwijl het H-snelheidscijfer vertrouwen biedt tot snelheden van 200 km/uur. De verschillende ontwerpen en maten maken de Excelsior Stahl Sport radiaalbanden geschikt voor een groot aantal gerestaureerde klassieke en oude auto's. Deze mooie banden geven de juiste look aan gerestaureerde voertuigen van voor en na de Tweede Wereldoorlog en zijn een uitstekende keuze om te toeren en voor andere doeleinden.

Excelsior Vintage banden zijn verkrijgbaar in meerdere configuraties voor het loopvlak en de zijwanden en zijn de ideale keuze voor diegenen die modellen in een volledig authentieke Europese stijl willen. Door de sterke behuizingen van nylonkoord en zeer effectieve rubberverbindingen, bieden deze speciale banden een goed rijgedrag en betrouwbaarheid. Met de intelligente zoekfunctie kunt u Excelsior banden vinden die perfect passen bij uw specifieke wensen. Zoals altijd kunt u ervan op aan dat autobandenmarkt.nl de beste producten tegen de meest gunstige voorwaarden biedt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave