Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Federal 595 RS-R Banden

De band die op alle vlakken goed scoort: Federal 595 RS R

Deze band is toepasbaar op alle soorten auto’s, presteert prima en is geroemd om zijn uitzonderlijke tractie en grip. Ook presteert de band erg goed bij hoge snelheden. Dankzij het ontwerp, de bouw en het profielpatroon is de Federal 595 RS R een stabiele, veilige en betrouwbare keuze.

De voordelen van de Federal 595 RS R

De Federal 595 RS R heeft tal van goede eigenschappen. Op een rijtje: - De band heeft een gelijkmatig verdeelde blokstijfheid, dit zorgt voor betere grip en tractie én voortkomt onregelmatige slijtage waardoor de band langer meegaat. - De V-vormige hoofdgroef verbetert de stroomlijn van de band en vermindert de kans op aquaplaning, ook bij hoge snelheden. - De Federal 595 RS R banden worden versterkt door staal dat aan de zijwanden is bevestigd. Dit geeft een betere wegligging, vooral bij hoge snelheden en in bochten.

Koop de Federal 595 RS R autobanden

Zoek niet langer als je op zoek bent naar een betrouwbare band met perfecte grip en tractie. De Federal 595 RS R banden scoren op alle facetten een dikke voldoende en hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding. Koop de autobanden snel en gemakkelijk via Europa’s grootste bandendealer met meer dan 1500 montagepartners: autobandenmarkt.nl. Gratis levering bij bestelling van meer dan 2 banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave