Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodride SV308 Banden

Goodride SV 308

Afhankelijk van de maat, kan met de buitengewoon goed presterende Goodride SV 308 tot 270 km per uur worden gereden. De band is verkrijgbaar in maten die variëren van 15 tot 20 inch en is dus compatibel met veel verschillende voertuigen. Hij is bedoeld voor prijsbewuste automobilisten die op zoek zijn naar goed geprijsde banden met lage onderhoudskosten. De lage rolweerstand van de SV 308 maakt dit laatste mogelijk, omdat het drukgerelateerde energieverliezen vermindert en zo brandstof bespaart.

Onder regenachtige omstandigheden verzamelen twee aparte lengtegroeven het water en voeren het af via een groot aantal laterale groeven. Daarom is het met de Goodride SV 308 op natte wegen goed rijden, iets wat standaard van zomerbanden mag worden verwacht. Uiteraard zijn de controle en stabiliteit van deze band onder droge omstandigheden ook uitstekend, zelfs bij hoge snelheden. Een andere prioriteit van de fabrikant was om de remweg zo kort mogelijk te houden en gelijkmatige slijtage te garanderen, wat wordt bereikt door middel van een geoptimaliseerd ontwerp van het loopvlak en een innovatief slijtvast rubbermengsel.

De Goodride SV 308 is een zomerband met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Bestel vandaag nog een paar banden en bespaar geld met de gratis levering bij aankoop van twee of meer banden. U kunt uw banden ook direct bij één van onze garages laten leveren, waar uw banden gemonteerd kunnen worden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave