Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Goodride SW601 Banden

Goodride banden SW601

Als u goedkope maar betrouwbare winterbanden nodig hebt zodat u in het koude seizoen mobiel kunt blijven, zou u echt de Goodride SW601 moeten overwegen. U zult al ver moeten gaan zoeken om een budgetband te vinden die zo veel biedt, voor zo weinig. Als de prijs/kwaliteitverhouding belangrijk is voor u, heeft autobandenmarkt.nl echt goedkope Goodride banden die u veilig door de winter helpen.

Veilig rijden met een klein budget

De Goodride SW601 vertoont een aantrekkelijk en efficiënt asymmetrisch loopvlakpatroon dat hem flexibel en aanpasbaar maakt. Het hoekige holtenet in de binnenste helft van de band is ontworpen om sneeuw en smeltende sneeuw te verdelen en te verwijderen, terwijl de meer conventioneel uitziende buitenste helft onder alle omstandigheden voor stabiliteit zorgt. Dit aanpasbare ontwerp garandeert ook veilig gedrag op natte wegen. Het rubbermengsel weet ook goed raad met lage temperaturen – garandeert een lage rolweerstand, voor lagere kosten en meer comfort.

Op autobandenmarkt.nl is de Goodride SW601 eenvoudig te bestellen en beschikbaar is veel maten. We zorgen ook voor gratis levering in het NL en veel nuttige informatie. Bekijk de productbeschrijving, de gedetailleerde informatie over het Europese bandenetiket en de beoordelingen van klanten. Als u niet precies weet welke maat u voor uw voertuig nodig hebt, kunt u dat vinden op het registratiecertificaat of gebruikt u eenvoudigweg onze intelligente zoekfunctie.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave