Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kleber Krisalp HP 3 Banden

Kleber Krisalp HP 3: kundige innovatie van Michelin

Kleber, een dochterbedrijf van de Franse banden fabrikant Michelin, heeft de Kleber Krisalp HP3 op de markt gebracht. Hij is ontworpen voor compactere stadsauto's maar ook voor bestelbussen. Qua technologie brengt de band vele nieuwe dingen met zich mee. Kleber heeft zich nadrukkelijk gefocust op de veiligheid van de banden in zo veel mogelijk verschillende weersomstandigheden. Men heeft ook geprobeerd de geluidsontwikkeling van de banden tijdens het rijden tot een minimum te houden. Het gaat hier dus om winterbanden. Zomerbanden zijn ook nog steeds te online te bestellen op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld autobandenmarkt.nl. De autobanden zouden zoals gezegd onder verschillende weersomstandigheden te gebruiken. Dus ook tijdens sneeuw en ijzel. Iets wat in de Nederlandse winter natuurlijk niet ondenkbaar is. De banden zijn bedoeld voor midden segment van de autobandenmarkt. Kleber wil met de prijs van de Kleber Krisalp HP 3 dus voor zo veel mogelijk mensen betaalbaar maken, zonder aan kwaliteit in te boeken.

Kleber Krisalp HP 3 zijn het hele jaar door dus in de zomer en de winter, uiterst betrouwbare autobanden, die door bekwaamheid en inspiratie het levenslicht hebben zien. Zodoende heeft men er voor gezorgd dat de banden ook op velgen van Michelin passen. Vanwege de verschillende groottes van wielen en merken, zijn er dus heel variaties te bekijken. Bij autobandenmarkt.nl is een snelle en in sommige gevallen tevens gratis levering mogelijk. Als u ze dan eenmaal binnen heeft, kunt u ze zelf vervangen of naar een van de vele fitting partners die door heel Nederland verspreid zitten gaan en het laten doen. Bestel ze nu, zolang de voorraad nog strekt!

Kleber Krisalp HP 3: nu makkelijk te bestellen

Wanneer u eenmaal heeft besloten de Kleber Krisalp HP 3 aan te kopen, koop hem dan autobandenmarkt.nl, de grootste banden retailer van Europa. De levering is snel, ze hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie en in het geval van problemen is de klantenservice erg bereikbaar om u verder te helpen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave