Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kormoran Banden

Kormoran

Kormoran banden

Kormoran banden worden al 30 jaar gemaakt door de Poolse bandenfabrikant Stomil Olsztyn. Het bedrijf is eigendom van Michelin en maakt gebruik van de knowhow op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van zijn Franse eigenaar: in de eerste jaren van hun samenwerking steeg de hoeveelheid verkochte Kormoran banden tot meer dan één miljoen. Kormoran banden worden voornamelijk geproduceerd voor vrachtwagens en bussen. Hun uitstekende prijs-prestatieverhouding maakt ze bijzonder populair onder transportondernemers, voor wie de prijs een nog groter aandachtspunt is dan voor andere automobilisten.

Kosteneffectieve winterbanden

De kosteneffectiviteit van een band wordt over het algemeen als minstens zo belangrijk beschouwd als de kwaliteit en betrouwbaarheid. Veel Kormoran banden worden gefabriceerd in de Michelin-traditie - wat betekent dat het wat kwaliteit betreft premiumproducten zijn - maar zijn verkrijgbaar tegen een lagere prijs. De Snowpro b2 is een voorbeeld.

Getest door ADAC in 2013 in de grootte 185/60 R15 T, scoorde deze band net zo goed op sneeuw en ijs als op het gebied van slijtage en brandstofverbruik, wat de hoge kwaliteitseisen van het merk weerspiegelde. Afhankelijk van de gewenste afmeting, is het mogelijk om een complete set Kormoran banden te kopen voor een spotprijs van minder dan 200 Euro.

U kunt nog meer besparen op autobandenmarkt.nl, want we verzenden ze gratis bij de aankoop van twee of meer banden. Autobandenmarkt biedt u ook de mogelijkheid om uw banden met velgen te kopen en complete wielen voor de winter of zomer te bestellen. We bieden u de optie de banden bij een garage te leveren waar de banden gemonteerd kunnen worden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave