Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Leao Banden

Leao

Leao banden: betrouwbaar en innovatief

Leao betekent leeuw in het Chinees. En eigenlijk kun je de Leao banden ook wel vergelijken met dit koninklijke dier. Leao banden gaan erg lang mee, zijn van topkwaliteit, zijn betrouwbaar, voldoen aan alle eisen en zijn een goede keuze voor alle weggebruikers. Daarnaast zijn de banden van allerlei innovatieve gemakken voorzien en dat voor een prima prijs. De Leao banden zijn verkrijgbaar op www.autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandendealer. Wanneer je twee of meer banden bestelt, worden ze gratis geleverd.

Bandensoorten

Leao banden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit winterbanden, zomerbanden en all seasonsbanden. En waarom zou je niet het hele jaar door op één bandensoort kunnen rijden? Heel simpel, een winterband is niet geschikt voor zomerse temperaturen en andersom is een zomerband niet geschikt voor winterse omstandigheden. Een all seasonsband heeft eigenschappen van beide banden, maar scoort niet zo goed als een zomer- of winterband alleen. Zo geven ze perfecte grip, maar slijten ze wel sneller. Een winterband heeft een speciaal profiel dat goed tractie heeft tijdens winters weer. Een winterband herken je aan het M+S-symbool aan de zijkant van de band. Een zomerband kan heel goed regen afvoeren en het rubber blijft elastisch, ook bij hoge temperaturen, waardoor je altijd goed grip hebt. De meest ideale situatie zou dan ook zijn: in de zomer zomerbanden en in de winter winterbanden. Een all seasonsband is een prima alternatief als je niet zoveel rijdt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave