Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Mabor Banden

Mabor

Mabor banden: prijs/kwaliteitsverhouding is top

Het bandenmerk Mabor komt uit Portugal en is in 1946 opgericht. De banden hebben een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het merk heeft zomerbanden, winterbanden en all seasonsbanden in het assortiment, dus er is voor ieder wat wils.

De verschillende bandensoorten

  • All seasonsbanden: hebben zowel de eigenschappen van zomer- als winterbanden. In Nederland hebben we eigenlijk geen strenge winters meer en daardoor zijn de all seasonsbanden een prima mogelijkheid. Ook het bandenprofiel en het rubber zijn een mix van winter- en zomerbanden. Hierdoor heb je in alle weersomstandigheden grip. Het voordeel is dat je geen geld meer hoeft uit te geven voor een zomer- en wintervariant bandenset en niet meer hoeft te wisselen.
  • Zomerbanden: worden het meest verkocht en zijn in alle afmetingen verkrijgbaar. Boven de temperatuur van zeven graden, komen deze banden het beste tot hun recht. Zomerbanden hebben betere grip bij hogere temperaturen en slijten het minst hard van alle bandensoorten. Ze produceren minder geluid en zijn goedkoper in aanschaf.
  • Winterbanden: hebben een duidelijker bandenprofiel dan zomerbanden waardoor ze meer grip hebben op sneeuwrijke en ijzige wegen. Ze zijn een must als je op wintersportvakantie gaat. Je gaat de voordelen merken bij koud en regenachtig weer, dan hebben ze een kortere remweg en zijn ze dus veiliger dan zomerbanden.

Ga snel naar www.autobandenmarkt.nl om de Mabor banden te bestellen. Dat zal je auto én het rijplezier goed doen!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave