Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Maloya Banden

Maloya

De geschiedenis van de Maloya banden

Het Zwitserse bandenmerk Maloya is in 1993 overgenomen door het oer-Hollandse Vredestein. Het bandenmerk staat vooral bekend om zijn uitmuntende winterbanden. De productie van de Maloya banden heeft even stilgelegen, maar het merk is terug, en sterker dan ooit met veel nieuwe, innovatieve modellen!

Maloya banden: de soorten

Maloya banden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. We benoemen er een paar.

  • Maloya Davos: deze band heeft subliem wegcontact in de bochten en bij spoorwisselingen. Hiernaast remt de band goed op nat wegdek en is hij bestand tegen aquaplaning. Met deze winterband kun je veilig de weg op tijdens ijs, sneeuw en regen.
  • Maloya Cresta 220: deze band heeft excellente grip op zowel droge, als natte en besneeuwde wegen. Daarnaast remt hij goed op droog en nat wegdek, is de bandenslijtage minimaal en is het rijcomfort hoog.
  • Maloya Quadris: deze band heeft de perfecte grip op droge, maar ook op natte wegen. Hiernaast kan de band goed overweg met sneeuw- en ijsrijke omstandigheden. Hij remt goed, de tractie is prima en je ervaart een fijn rijcomfort. Hiernaast is de band brandstofzuinig. Al met al een prima vierseizoenenband.

Alle Maloya banden zijn te bestellen op www.autobandenmarkt.nl. Wanneer je twee of meer banden bestelt, is de levering gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave