Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Alpin 5 Banden

Michelin Alpin 5, een uitstekende winterband

De Michelin Alpin autobanden zijn gemaakt om u veilig de winter door te brengen. De Michelin Alpin 5 is het laatste model in de serie en presteert uitstekend. Michelin doet uitgebreid onderzoek en is tot de conclusie gekomen dat veel ongelukken in het najaar op droog wegdek plaats vinden, het is zodoende essentieel dat een winterband ook op droog wegdek goed presteert. Met de Michelin Alpin series kunt u daarom veilig op pad. Deze winterbanden hebben speciale dwars groeven die zorgen voor extra stabiliteit, dit verbeterd het rijdgedrag in de bochten en op slecht wegdek. De speciale rubber samenstelling geeft u extra tractie en grip op nat en droog wegdek, en de verplaatste groeven verminderen de kans op aquaplaning. Met deze band kunt u veilig alle elementen aan.

Bestel uw Michelin Alpin banden nu online

Bestel uw Michelin Alpin banden direct online bij autobandenmarkt.nl, en ga veilig en comfortabel de winter in. Wij hebben meer dan 1500 professionele montage partners die uw nieuwe banden graag voor u monteren, dus altijd iemand bij u in de buurt. Als grootste online bandenhandelaar in Europa zou je kunnen denken dat het moeilijk zou kunnen zijn om met ons in contact te komen; het tegendeel is waar. Met onze gratis terugbelservice kunnen we elke vraag die u heeft makkelijk en persoonlijk beantwoorden. Bestellen kan dan ook heel eenvoudig vanuit huis. Als grootste bandenhandelaar in Europa is het daarnaast voor ons mogelijk om in bulk in te kopen, waardoor we u vanaf 2 banden gratis kunnen leveren. Wacht niet langer en bestel uw Alpin banden nu online.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave