Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Michelin Energy Saver Banden

Michelin ENERGY SAVER

Met de Michelin ENERGY SAVER beginnen de brandstofbesparende banden van deze fabrikant aan hun vierde ronde. Bij de ontwikkeling van deze zomerband lag de nadruk op een lage rolweerstand, wat heeft geleid tot een lager brandstofverbruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door het loopvlak dat volledig uit een silicaverbinding bestaat. Meer dan 20 jaar geleden gebruikte Michelin al silica in plaats van roet als vulstof en bracht zo de eerste "groene banden" op de markt.

Ecologische banden voor een korte remweg op natte wegen

Het rubbermengsel bevat echter ook andere componenten, zoals elastomeren en antioxidanten. In totaal zijn 14 verschillende stoffen gecombineerd om de Michelin ENERGY SAVER te maken. De samenstelling en de kwaliteit van de materialen zorgen voor de efficiëntie en levensduur van het product. Deze eco-band is optimaal uitgebalanceerd om een hogere kilometerstand mogelijk te maken. Daarom zijn er geen aromatische oliën gebruikt. Dit draagt eraan bij dat de Michelin ENERGY SAVER sneller tot stilstand komt op natte wegen. De Durable Security Compound (duurzame veiligheidsverbinding) zorgt ook voor een kortere remweg en een langere stijfheid van het profiel.

Uitstekende scores in testen van zomerbanden

Maar zijn de beweringen van de fabrikant over het aantal kilometers, de rolweerstand en de rij-kwaliteit van de Michelin ENERGY SAVER ook echt waar? De ADAC testte de band in 2012 en bevestigde onder andere dat dit inderdaad een zuinige band betreft. Op natte wegen heeft de band de beste score van alle geteste zomerbanden, en dit is niet de enige test waarin de Michelin ENERGY SAVER indruk maakte. De band haalde goede scores in alle tests waaraan hij werd onderworpen, waaronder de test die in 2011 werd uitgevoerd door de redactie van het tijdschrift "Auto Bild", waarin de lage rolweerstand en de hoge kilometerstand werden geprezen. Daarnaast werd de remweg op droge wegen als uitstekend beoordeeld.

U kunt deze uitstekende energiezuinige banden tegen een zeer aantrekkelijke prijs bestellen op autobandenmarkt.nl. En u bespaart al vanaf het moment van aankoop, want we bieden gratis levering bij bestellingen twee of meer banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave