Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Minerva Banden

Minerva

Minerva banden voor scherpe prijzen

Minerva autobanden zijn gemaakt voor de prijsbewuste consument. De Minerva F 109 is een zomerband voor gebruik op voornamelijk droge wegen. Deze band is goed geschikt voor compacte en middenklasse auto's en biedt u een verbeterde grip voor warm zomerweer. Het unieke groefontwerp van deze Minerva banden verhoogt de grip in de bochten, houdt het geluidsniveau laag en zorgt voor een verrassend lange levensduur. Minerva zomerbanden zijn uiteraard te combineren met één van onze velgen, kijkt u elders op de website voor onze ruime keuze in fraaie velgen. De speciale rubber samenstelling geeft u extra tractie en grip en dat maakt deze Minerva banden tot een hele verstandige en economische keuze voor de prijsbewuste consument. Op autobandenmarkt.nl vindt u tevens een ruime selectie winterbanden van Minerva.

Bestel uw Minerva banden nu online

Bestel uw Minerva banden direct online bij autobandenmarkt.nl. Wij hebben 1500 professionele montage partners die uw nieuwe banden graag voor u monteren, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. Bestellen kan heel eenvoudig online vanuit huis op onze website. U hoeft alleen de juiste bandenmaat maar te selecteren uit het keuzemenu en wij doen de rest voor u. Als Europa's grootste online bandenhandelaar bent u bij ons altijd in goede handen. Voor vragen kunt u gebruik maken van onze handige terugbel service. En met ons 30 dagen retourbeleid loopt u absoluut geen risico. Banden bestellen bij autobandenmarkt.nl is tevens zeer voordelig, vanaf 2 banden bezorgen wij gratis. Welke banden u uiteindelijk ook kiest, Autobandenmarkt.nl heeft ze voor u voor de beste prijs. Bestel nu.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave