Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Mitas Banden

Mitas

Mitas banden – vertrouwen op goede prestaties

Mitas is gevestigd in de Tsjechische Republiek en is één van Europa's grootste bandenfabrikanten voor off-road auto's, landbouwvoertuigen, industriële voertuigen en banden voor motorfietsen. De geschiedenis van Mitas begon in de loop van de jaren 1930, toen de bandenproductie werd gestart in de steden Zlinde en Praag, de hoofdstad van het voormalige Tsjecho-Slowakije. Tegenwoordig exploiteert Mitas drie fabrieken in Tsjechië, één in Servië, één in de VS (in Charles City, Iowa).

Mitas biedt een uitgebreid aanbod van hoogwaardige radiaalbanden en kruisvouwbanden voor landbouwmachines en aanhangwagens en een verscheidenheid aan industriële en OTR banden. Op autobandenmarkt.nl vindt u ze tegen betaalbare prijzen. Voor efficiëntie in de meest veeleisende omgevingen, kunt u alle machines uitrusten met Mitas banden: trekkers met veel PK's, grondbewerkingsmachines, oogstmachines aanhangwagens met hoge capaciteit, tractors voor de bosbouw, grondverzetmachines, bulldozers, machines in steengroeven en zelfs motorfietsen.

Sterke banden voor extreme omstandigheden, tegen uitstekende prijzen

De uitgebreide lijn premium radiaalbanden voor landbouwtoepassingen van Mitas biedt oplossingen voor alle agrarische toepassingen, zoals de SuperFlexionTire serie, de AC 85 en AC 90 serie voor rij-plant toepassingen, en de AC 75 en AC 65 serie voor brede loopvlakken. Voor industriële voertuigen produceert Mitas radiale en schuine productlijnen met multifunctionele OTR-banden en gespecialiseerde modellen voor alles van heftrucks en bulldozers tot grondverzetmachines en kranen. Aan liefhebbers van tweewielers biedt Mitas hoogwaardige banden zoals de nieuwe Sport Force-serie en een verscheidenheid aan bandenmodellen voor scooters, maar ook voor off-road, enduro, cross en motorfietsen voor wegraces. Bestel nu Mitas banden op autobandenmarkt.nl waar het altijd onze prioriteit is om u meer waar voor uw geld te bieden!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave