Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nexen N blue HD Plus Banden

Nexen N Blue HD Plus: nu nog beter

Nexen Tire komt met een verbeterde versie van de populaire band N Blue HD, namelijk de N Blue HD Plus. Met een nog betere presentatie enverbeterde functies, te weten:

  • perfecte waterafvoer. De 4 groeven zijn licht gebogen waardoor het water sneller en beter wordt afgevoerd. Zo heb je minder kans op aquaplaning.
  • goede balans. De 3 middelste ribben zorgen ervoor dat de auto in balans blijft, ook met hoge snelheden.
  • uitmuntende stabiliteit en stuurrespons.
  • uitermate zuinig. Dankzij het silica en andere geavanceerde materialen is de band zuinig en veilig tegelijkertijd.
  • goede bochtbegeleiding. De schouderrib aan de buitenkant zorgt voor goed contact met het wegdek waardoor de auto zelfs soepel rijdt door de scherpste bochten.
  • OCCS-technologie. Deze minimaliseert de kans op bandvervorming.

Op alle vlakken verbeterd

De Nexen N Blue HD Plus heeft een betere grip op nat wegdek, een lage rolweerstand en produceert weinig geluid. Ook het brandstofverbruik is 5% minder dan zijn voorganger, de N Blue HD. De verbeterde band is van nog hogere kwaliteit en heeft uitmuntende prestaties op de weg. Hij is verkrijgbaar als winter-, zomer- of all seasonsband.

Koop Nexen N Blue HD Plus

De Nexen N Blue HD Plus autoband kun je gemakkelijk en snel bestellen op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste online bandenwinkel met 1500 montagepartners. Bij bestelling van 2 banden of meer, is de bestelling gratis. Er geldt een 30-dagen-retour-beleid.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave