Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Ovation Banden

Ovation

Ovation banden voor het hele jaar

Ovation banden zijn momenteel razend populair. Geproduceerd in China door één van de grootste producenten ter wereld. Met een capaciteit van 16 miljoen banden per jaar en meer dan 6000 medewerkers is dit een grote speler en dat heeft prijsvoordelen voor u. Ovation banden scoren doorgaans hoog tot zeer hoog en de Ovation VI-388 banden zijn geen uitzondering. Dit is een band voor het hele seizoen, zodoende is het niet meer nodig apart winterbanden en zomerbanden aan te schaffen. In de Ovation banden test is dit een duidelijke winnaar. De band heeft een hoge stuurprecisie voor extra veiligheid. De speciale rubber samenstelling geeft u extra tractie en grip op nat wegdek, en door de verminderde rolweerstand bespaart u energie en brandstof. De extra groeven zorgen tevens voor een betere waterafvoer bij slecht weer.

Bestel uw Ovation banden nu online.

Bestel uw Ovation banden nu direct online. Wij hebben meer dan 1500 professionele montage partners die uw nieuwe banden graag voor u monteren, dus altijd iemand bij u in de buurt. Bestellen kan heel eenvoudig online vanuit huis op onze website. U hoeft alleen de juiste bandenmaat maar te selecteren uit het keuzemenu en wij doen de rest voor u. Als Europa's grootste online bandenhandelaar bent u bij ons altijd in goede handen. Voor vragen kunt u gebruik maken van onze handige terugbel service. En met ons 30 dagen retourbeleid loopt u absoluut geen risico. Banden bestellen bij autobandenmarkt.nl is tevens zeer voordelig, vanaf 2 banden bezorgen wij gratis. Welke banden u uiteindelijk ook kiest, Autobandenmarkt.nl heeft ze voor u voor de beste prijs. Bestel nu.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave