Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Petlas Banden

Petlas

Petlas Banden

Petlas Banden komen uit Turkije. Het in Ankara gevestigde bedrijf Petlas werd in 1976 opgericht en is gespecialiseerd in rubberproducten (met inbegrip van tientallen verschillende banden) voor landbouw- en industriële machines. Of het nu buiten op landbouwgrond is of op het asfalt: Petlas banden functioneren goed op elk oppervlak en voldoen aan alle gebruikelijke kwaliteitseisen.

Het bestellen van banden op autobandenmarkt.nl kan niet eenvoudiger: kies gewoon de gewenste bandenmaat en wij tonen u alle beschikbare banden in die categorie. Elke band heeft een EU bandenlabel met de brandstofefficiëntie en beoordeling van de grip op natte wegdekken (beide gemeten van A tot G, waarbij A het beste is) en het geluidsniveau (waarbij een lagere dB-waarde een stillere band aangeeft). Tijdens het bestelproces kunt u beslissen of u wilt dat de banden naar uw huisadres worden verzonden of naar een garage waar ze voor u worden gemonteerd.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave