Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pneumant Summer HP4 Banden

Betrouwbare zomerband: Pneumant Summer HP4

De Pneumant Summer HP4 zomerband heeft een moderne karkasconstructie met de nieuwste gel silica rubbersamenstelling. Het asymmetrische profiel biedt uitstekende grip op zowel een nat als droog wegdek. Het loopvlak heeft vier ribben met wijde groeven die ervoor zorgen dat de auto stabiel blijft in de scherpste bochten. De band heeft een licht ovale vorm die zorgt voor een kortere remweg. Daarnaast bevat de HP4 compacte schouders die zo min mogelijk geluid produceren. Dankzij de moderne bandconstructie heeft de band een laag brandstofverbruik en een hoog kilometrage.

Daarom kies je voor een zomerband

Zomerbanden hebben een betere en kortere remweg bij warme temperaturen dan winterbanden. Dit komt door de rubbersamenstelling. Zomerbanden hebben meestal een laag profiel met smalle, ondiepe groeven. Op een nat wegdek zorgen deze groeven ervoor dat het regenwater efficiënt wordt weggevoerd. Hierdoor worden gevaarlijke situaties als slippen en aquaplaning voorkomen. Nog een voordeel is dat zomerbanden minder snel slijten. Over het algemeen bieden zomerbanden meer rijcomfort dan andere bandensoorten.

Ga voor veiligheid deze zomer met de Pneumant Summer HP4

Geniet van alle voordelen die de Pneumant Summer HP4 te bieden heeft. Bestel de banden eenvoudig op www.autobandenmarkt.nl. Wanneer je twee of meer banden aanschaft, is de levering bovendien gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave