Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Retro Banden

Retro

Retro banden bestellen voor klassieke auto’s met stijl

Er worden veel eisen aan nieuwe banden gesteld. Een van de eisen is dat de band op de velg moet passen en bij de klassieke auto’s kan dat een probleem zijn. Deze hebben vaak nog unieke maten, zoals 165/80 R15. Die banden worden niet langer door alle merken gemaakt, want veel van de autobandenproducenten richten zich op de massa en dat betekent de nieuwere auto’s. Je hoeft niet direct op zoek te gaan naar gebruikte banden voor jouw klassieker, Retro maakt namelijk nog steeds nieuwe banden voor de klassieke auto’s, die in de meeste gevallen ook op jouw auto passen. Zo blijft jouw klassieker veilig en stijlvol op de weg.

Retro banden kopen omdat jij ook eisen stelt

Klassieke auto’s zijn niet alleen prachtig om te zien, het is ook heerlijk om deze auto’s te rijden tijdens de zomer en even lekker te genieten. Maar dan moet je wel de goede banden hebben. Met de verkeerde banden wordt de droom van een klassieker al snel een nachtmerrie. De eisen die aan banden voor nieuwe auto’s gesteld worden, moeten ook gelden voor de Retro banden. Je wilt een stille band met veel comfort, die tegelijkertijd veiligheid biedt voor alle inzittenden. Dat is precies waar de Retro banden voor staan. Dit zijn zomerbanden voor de personenwagens zonder extra wangbescherming of velgrandbescherming, en zijn beschikbaar in uiteenlopende maten voor de meeste uiteenlopende wagens. Retro banden zijn online te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar veel servicepartners klaarstaan om deze speciale banden te monteren op speciale auto’s.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave