Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Rovelo Banden

Rovelo

Rovelo banden, kwalitatieve budgetbanden voor winter en zomer

Rovelo is begonnen als een speciale lijn binnen Sailun Tyres. De Chinese gigant wilde een aparte productielijn opzetten voor Amerika en Europa, maar de banden werden zo populair dat vaak gedacht wordt dat Rovelo banden een eigen merk is. Dat is het niet, maar de samenwerking tussen Sailun en de universiteit van Qingdao heeft er wel voor gezorgd dat de banden op een compleet eigen niveau zijn komen te staan. Deze banden liggen in het middelste prijssegment, maar de Rovelo banden presteren vaak net zo goed als de andere budgetbanden op de markt. Dat betekent dat de prijskwaliteitverhouding bijzonder aantrekkelijk is en dat is direct de verklaring achter het succes van deze banden. Rovelo wordt geleverd aan tientallen landen in Europa, maar wordt ook naar Amerika geëxporteerd.

Rovelo banden kopen tegen lage prijzen online

Rovelo is een bandenlijn die nog sterk in opkomst is. Het houdt vast aan de kernwaarden van het moederbedrijf, waarbij het vooral belangrijk is om het vertrouwen van de klanten te winnen door goede kwaliteit te leveren tegen interessante prijzen. Rovelo banden ondersteunt de klanten waar nodig en blijft op dagelijkse basis bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om de banden beter te maken, zonder dit direct te weerspiegelen in de prijs zoals andere merken wel doen. Rovelo banden zijn direct online te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar meer dan 40.000 servicepartners wereldwijd klaarstaan om de banden te monteren na de bestelling.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave