Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Sonar Banden

Sonar

Sonar banden

Zoals bij zoveel andere Aziatische fabrikanten, zijn het de lage prijzen van Sonar banden die ze onderscheiden op de Europese markt. Maar het is altijd de moeite waard om ervoor te zorgen dat een lage prijs geen compromis betekent wat de kwaliteit betreft. Talrijke tests geven informatie over de kenmerken en de veiligheidsscores van Chinese banden zoals die van Sonar, die beschikbaar zijn voor alle seizoenen en in alle verschillende bandenmaten.

De lage prijzen op autobandenmarkt.nl garanderen nog eens extra dat Sonars aantrekkelijk geprijsde banden voor iedereen betaalbaar zijn: we zullen ze zelfs gratis verzenden als u er twee of meer bestelt. Onze online winkel is eenvoudig te gebruiken: voer gewoon de gewenste bandenmaat in en wij tonen u alle beschikbare banden in die categorie. Wij hebben constant een grote voorraad zomer- en winterbanden op voorraad en we kunnen ze naar een adres van uw keuze verzenden. Waarom zou u de banden niet rechtstreeks bij een garage laten bezorgen om u de moeite van het zelf monteren van de banden besparen?

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave