Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Trelleborg Banden

Trelleborg

Trelleborg-banden

Het Zweedse bedrijf Trelleborg Wheel Systems produceert al meer dan 100 jaar Trelleborg-banden. Ze behoren tot de meest gekochte rubberbanden voor bos- en landbouwmachines, mede dankzij hun samenwerking met Pirelli. Daarnaast maakt Trelleborg ook banden voor personenauto's. De banden worden gefabriceerd in Zweden en in andere landen en worden over de hele wereld verkocht.

De gebruiksomstandigheden voor Trelleborg banden zijn zwaar, waardoor ze aan strenge veiligheids- en kwaliteitscriteria moeten voldoen. Een industriële band moet praktisch onbreekbaar zijn – de band draagt zware ladingen en moet bestand zijn tegen schade van stenen of andere scherpe voorwerpen. Het is ook belangrijk dat gewassen en de bodem niet te lijden hebben onder het ruwe loopvlak van de banden – de economische schade zou onherstelbaar zijn. Trelleborg houdt consequent rekening met deze eisen en maakt producten die klanten door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding weten te bekoren.

Trelleborg-banden worden gewaardeerd over de hele wereld vanwege hun kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, om een zo breed mogelijk klantenbestand te bedienen. Banden voor lichte transportvoertuigen maken evenzeer deel uit van het assortiment als speciale banden voor militaire voertuigen en banden voor het gebruik op pistes. Koop uw Trelleborg-banden in onze onlinewinkel en gebruik onze intuïtieve interface om snel door het bestelproces te navigeren – wij zorgen voor de rest, inclusief de gratis levering van uw goederen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave