Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Uniroyal MS Plus 77 Banden

Uniroyal MS Plus 77

Op jacht naar een sterk presterende band voor natte wegen? Uniroyal is de voor de hand liggende keuze. Dit zeer gerespecteerde merk – nu onderdeel van Continental – was lang synoniem van regenbanden (of "natte banden") en bood de allerbeste prestaties. Het bedrijf is heel actief in het segment regenbanden en doet voortdurend onderzoek naar innovaties en brengt regelmatig baanbrekende nieuwe producten op de markt. De Uniroyal MS Plus 77 is daarop geen uitzondering: zijn prominente centrale loopvlakgroeven verzamelen het water en voeren het af via de grote aantallen kleinere laterale groeven die tot in het schoudergebied van de band reiken en beschermt zodoende uitstekend tegen aquaplaning.

Veilig door de winter

Omdat de MS Plus 77 een winterband is, moet hij ook goed kunnen omgaan met andere winterse omstandigheden. Zijn rubbermengsel is ontworpen om flexibel te blijven bij lage temperaturen en om een goede tractie in stand te houden door stevig in besneeuwde of beijzelde wegen te bijten. Door de overvloed aan profielgroeven heeft de band genoeg gripkanten die tractie helpen creëren en door het laagje water op beijzelde wegen breken om de band meer grip te geven. Een profielgroevenspreider creëert holten in de groeven waarin sneeuw en ijs tijdelijk kunnen worden opgeslagen zodat slippen van de band voorkomen wordt.

Lage rolweerstand bespaart brandstof

Het loopvlakblok van de Uniroyal MS Plus 77 vertoont een laag niveau van vervorming onder druk en draagt bij aan de goede stabiliteit in bochten. Dat is vooral belangrijk voor sportvoertuigen die bochten gewoonlijk tegen hogere snelheden nemen. Afhankelijk van zijn precieze afmetingen kan de MS Plus 77 snelheden tot 240 km per uur. Aan. Bij tests die ADAC in 2013 uitvoerde, haalde hij goede scores in alle categorieën, met bijzonder hoge cijfers voor de prestaties op sneeuw. Ook opmerkelijk was het lage brandstofverbruik dat aan de lage rolweerstand te danken was.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave