Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Uniroyal RainExpert 3 Banden

Uniroyal RainExpert 3: in de regen veilig en comfortabel

De wegen kunnen soms glad en niet veilig aanvoelen als de regen met bakken uit de lucht komt. Maar gelukkig is daar de Uniroyal RainExpert 3 band. Het bandenmerk Uniroyal is al meer dan 45 jaar dé expert als het gaat om banden gespecialiseerd in ‘wet-performance’. De Uniroyal RainExpert 3 beschermt tegen aquaplaning en maakt het rijden in de regen een stuk veiliger en comfortabeler. De bandenstructuur lijkt op dat van een haaienhuid. Deze minimaliseert de waterturbulentie en voert het water sneller en efficiënter weg. Dankzij het speciale loopvlak is het contact met het wegdek perfect, en dat zorgt weer voor een zeer korte remweg op zowel een droog als nat wegdek. Daarnaast heeft de band een lage rolweerstand op allerlei soorten wegen. Het loopvlak van de RainExpert 3 wordt optimaal benut, zo heb je geen last van wrijving en het vermindert slijtage van de band.

Het fijne van zomerbanden…

De Uniroyal RainExpert 3 is een zomerband. Een zomerband is een aanrader in de maanden april tot september. Hij heeft meer grip op de weg en een kortere remweg dan een winterband. Daarnaast kun je met een zomerband sneller rijden en hij is over het algemeen een stuk veiliger.

Overtuigd?

Schaf de Uniroyal RainExpert 3 band snel aan op www.autobandenmarkt.nl. Ze worden gratis verzonden als je meer dan twee banden bestelt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave