Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Barum All season banden

Barum all seasons banden, altijd de juiste band

Barum is een bandenfabrikant met een rijke geschiedenis. Het is al meer dan 70 jaar actief binnen de rubberproducten en heeft een breed assortiment aan banden op de markt gebracht de afgelopen jaren. Barum komt uit Tsjechië, maar valt tegenwoordig onder Continental. Deze heeft echter besloten om verder te gaan met het label van Barum vanwege de grote afzetmarkt en de grote naam. De ontwikkelingen zijn zeker niet stil komen te staan. Barum is onlangs begonnen met het ontwikkelen van Barum all seasons banden. De Quartaris 5 is een van de nieuwste banden van het merk en is speciaal ontwikkeld om te presteren in elk seizoen. Dit is interessant voor de mensen die goede banden willen hebben tegen aantrekkelijke prijzen, want dat is precies waar dit merk om bekend is komen te staan. De sterke Barum all seasons banden zullen over heel de wereld verkocht worden en spelen in op de grote vraag naar banden die in elke situatie te gebruiken zijn. Zo hoef je niet meer tweemaal per jaar van banden te wisselen, want je hebt altijd de juiste banden op de velg zitten.

Barum all seasons banden online vergelijken

Kies je voor all seasons banden, dan wil je zeker weten dat je de band kiest die echt bij jou past. Je rijdt er immers heel het jaar mee rond en dan is het belangrijk om eerst eens te kijken naar de eigenschappen van de band. Op het bandenlabel vind je de rolweerstand, de grip op nat wegdek en het geluid dat de banden maken tijdens het rijden. Aan de hand van deze eigenschappen kun je bepalen welke van de banden het beste bij jou past, of bij jouw auto. Ook de prijs per band staat direct in beeld om het vergelijken van het aanbod nog makkelijker te maken. Net als alle andere banden is voor de Barum all seasons banden de bandenspanning van groot belang voor de prestaties van de banden. Houd dit dus goed in de gaten.

Barum all seasons banden direct laten monteren

Banden bestellen via het internet is snel en makkelijk, maar je wilt de banden wel op de auto hebben natuurlijk. Om het je makkelijker te maken, hebben we samenwerkingen afgesloten met garages door heel Nederland zodat je altijd een montagepartner bij jou in de buurt hebt. Dit regel je direct tijdens het bestellen van de banden via het internet. Aantrekkelijke prijzen, een breed aanbod en uiteraard snelle levering, daarom kies je voor autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave